Fantastisk musik och dirigent

Det finns en diskussion om människans rätt att bestämma över livet. Att avgöra vilka barn och foster som skall leva och vilka karaktärsdrag man vill att barn skall ha om man vill ha barn.

Det pågår en diskussion om rätten för en kvinna att få barn utan en man. På samma sätt finns en diskussion om mannens rätt att få barn utan kvinna. Därtill en annan om människans rätt att själv bestämma vilket kön jag vill att jag skall ha.

De fria valen om livet har medfört att allt färre personer föds som fått tillföra vårt samhälle och vår gemenskap speciella gåvor. Personer som tidigt väljs bort för att de inte tycks passa in i den vedertagna normen.

Svenska missionsrådet har hamnat i en debatt med kardinal Aborelius. Sveriges kristna råd har nyligen tyckt till i samma frågeställning. Media och politiken fällde nyligen en riksdagsman för att man trodde han hade en åsikt om människoselektion som han inte hade. Det är känsliga frågor.

Videon nedan är några år gammal. Musiken och budskapet är tydligt. Alla är vi skapade till Guds avbild. Alla har en möjlighet att få komma igenom “pärleporten”.

 

Zullen deze mensen straks verdwijnen uit de samenleving? Na 20 weken echo worden vele van deze kinderen geaborteerd! Met de NIPtest waarschijnlijk nog meer… Kijk en geniet mee met deze bijzondere dirigent Willem Hendrik!

Posted by Mars voor het Leven/ Schreeuw om Leven on Tuesday, 8 December 2015

Det här inlägget postades i Kristusliv. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.