“Skippa Pride”!

Ovanstående ord är rubrik för ett meningsutbyte i Sändaren. Logga gärna in på Sändaren debatt och följ eller kommentera vad som skrivs

OBS i den tidsmässiga redovisningen av debattinlägg har Holger Nilssons inlägg tagits bort sedan i går. I en särskild ruta om mest lästa inläggen i Sändaren finns den dock kvar liksom 12 kommentarer. Inlägget “Skippa Pride” är mest läst men som sagt förflyttat från inläggslistan och svårare att hitta. Det finns dock kvar!

Sändaren har också en sökfunktion i sin menyrad. Skriv Skippa pride så kommer den titeln fram. Det finns många skäl bakom redigering eller placering men helt gömd är inlagan inte. Den som söker den finner den.

LG

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till “Skippa Pride”!

  1. yvonne skriver:

    Som kristen kan jag INTE anamma någon form av utlevd homosexualitet. Gud skapade faktiskt människan till sin avbild OCH till man och kvinna skapade Han dem! Det är FÖRNEDRANDE med Pridefestivalen med alla perversiteter på våra gator! Vi kristna måste våga stå upp för det heliga, vår kropp är ett tempel för den heliga ande och då kan vi inte förnedra kroppen på det sättet och inte ens närvara vid såna sk tillställningar som Pride! Det handlar INTE om “allas lika värde”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.